• OM OSS

KÖPGUIDEN - EN FULLSERVICEBYRÅ

Köpguiden är en av Sveriges största byråer med fokus på kuponghäften, fysiska eller digitala. Vi är en fullservicebyrå och hjälper dig från idé till effekt. Du kan låta oss föreslå ett kampanjupplägg eller så kan vi skräddarsy en kampanj helt efter dina önskemål.

Kuponginlosen-2_LQ
6776971-stockholm-julhandel_L-1_S

VI GUIDAR 10 000-TALS TILL KÖP VID VARJE EVENT

Nyckeln till framgång är att vi följer och får tydliga mätbara resultat från alla våra säljkampanjer. Våra engagerade och drivna medarbetare jobbar ständigt på att ta fram snyggt och snabbt kommunicerande annons­material, effektiva konsument­erbjudanden och genomtänkta distributionskanaler. Våra kampanjer genererar alltid 1 000-tals köpande konsumenter till våra kunder.

MARKNADSFÖRING MED EFFEKT DIREKT

Vi går igenom med er vad ni har för önskemål med kampanjen. Olika kampanjmetoder ger olika effekter. Vill man snabbt få en försäljningsökning så är våra kupongkampanjer troligen det mest kostnadseffektiva man kan göra idag.

Vår strävan att alltid vara i framkant gör att vi ständigt utvecklar våra tjänster i förhållande till din investering (ROI), både när det gäller effekt och resultat.

Background_s

“Fantastiskt resultat, hade inte räknat med detta.
Riktigt positivt! Speciellt för oss som ny butik! Vi fick 1174 kuponger!”